DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

Zece modele de bucatarii retro care va vor incanta

Poate din dor de o vacanta in varful dealului, intr-o livada, poate din dor de liniste si armonie in vacarmul din oras, o sa va prezint cateva dintre cele mai frumoase bucatarii retro pe care le-am vazut in ultima vreme. Nu stiu cum e la voi, dar la mine si printre prietenii mei, tot ce are patina, are succes. E bine si cu minimalismul, dar parca din ce in ce mai multa lume isi doreste caldura si atmosfera in case. Este motivul principal pentru care stilul vintage are atata succes in ultimii ani si nu pare sa cedeze locul fruntas nici in 2017, chiar daca perioada lui de glorie a fost undeva intre anii 1940 si 1960.

sursa: https://overtheedgedesign.wordpress.com

Unde merge stilul vintage? Oriunde. Si intr-un apartament, si intr-o casa normala, si intr-o casa mare, si intr-o garsoniera. Oriunde, atat timp cat iubiti lemnul, culorile pastelate, dar si combinatiile florale sau geometrice puternice. Vi se potriveste daca va doriti o evadare intr-o lume mai calda, mai prietenoasa, mai primitoare. Daca aveti imaginatie si nu va e frica sa va jucati cu formele, texturile, nuantele.

Este un stil deopotriva simplu si sofisticat, o reintoarcere la trecut, dar cu ferestrele deschise spre un viitor mai senin. Este un stil peren, care te trimite la cufarul cu amintiri al bunicii, la radacinile tale. Ceea ce nu exclude accesoriile moderne, de cea mai inalta calitate, pentru un confort specific secolului in care traim.

 

sursa foto

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.