DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

Polo House sau ramasitele povestii de iubire dintre Printesa Diana si James Hewitt

polo house marbella

Va amintiti povestea de dragoste dintre printesa Diana si James Hewitt? A avut loc in anii 80, a durat destul de mult, aproximativ 5 ani, si a fost recunoscuta chiar de printesa. Ofiterul Hewitt insusi a scos o carte in care a povestit detaliile aventurii – a fost blamat pentru mercantilism pentru ca, evident, a castigat foarte multi bani din respectiva carte. El sustine insa ca printesa a fost iubirea vietii lui si ca a vrut chiar sa se sinucida dupa ce s-au despartit. Gura targului a vorbit intens despre faptul ca printul Harry ar fi copilul lui James, nu al printului Charles. Dupa atatia ani, chiar luna trecuta, ziarele britanice reluau povestea, scriind ca Harry ar vrea sa faca un test ADN pentru a se lamuri odata pentru totdeauna cine ii este tatal. De altfel, Harry si James au o relatie foarte apropiata si, spun unii, seamana bine si fizic – amandoi sunt roscati si atletici.

In vacanta de acum doi ani, am avut ocazia sa iau cina la restaurantul lui James Hewitt din Marbella, Spania.  In aceasta statiune andaluza renumita pentru numarul de miliardari pe metrul patrat, s-a refugiat pentru cativa ani Hewitt, satul sa fie vanat de presa engleza. Polo House – numit astfel dupa pasiunea lui Hewitt pentru jocul de polo – era situat intr-o zona exclusivista a Marbellei si era un loc de un bun gust desavarsit. Erai intampinat de acordurile chitarei clasice, iar ambianta sofisticata, coloniala, rafinata si foarte relaxata in acelasi timp, te imbratisa intr-o clipa.  Imi aduc aminte cu placere de serviciile ireprosabile, de mancarea excelenta, de seara minunata petrecuta acolo. Din pacate, Polo House nu mai exista azi. Presat de criza financiara care a lovit rau Spania, James Hewitt a fost nevoit sa vanda restaurantul anul trecut si s-a intors in Anglia unde locuieste acum impreuna cu mama sa.

Am gasit pozele facute la Polo House intr-o seara de august a anului 2012 si m-am gandit sa le impartasesc cu voi. Mi-am amintit de scandalul urias pe care povestea de dragoste dintre printesa Diana si James Hewitt l-a provocat in familia regala britanica si in presa din intreaga lume. Intrebarea care imi vine in minte privind fotografiile este: ce ramane, uneori, dintr-o poveste de iubire?

Printul Harry al Marii Britanii si ofiterul James Hewitt, fostul iubit al printesei Diana
Printul Harry al Marii Britanii si ofiterul James Hewitt, fostul iubit al printesei Diana

 

polo house marbella 1polo hose marbella2polo house james hewittpolo house james hewitt1polo house hewittpolo house hewitt 3

sursa foto: arhiva personala

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.