DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

Ingeniozitate in 45 de metri patrati

Locuinta aceasta de doar 45 de metri patrati demonstreaza clar la ce sunt buni designerii de interior. Da, oricat ne-am vedea noi de priceputi si plin de bun-gust, sunt cazuri in care un ochi educat si antrenat face mai mult decat ne-am putea imagina vreodata.

Apartamentul, in fapt o garsoniera mai mare, se afla in Moscova si este atat de bine impartit si decorat incat iti da impresia unui spatiu mult mai mare decat este in realitate. Plus ca este tineresc, fresh, are suficiente spatii pentru depozitare, unele dintre ele unde nici nu te-ai gandi.

moscova depozitaremoscova dormitormoscova depozitare 2In balconul inchis, a fost amenajat un dining inedit. Masa este rabatabila, deci nu se vede cand nu e nevoie de ea, iar “canapeaua” este realizata din niste lazi de lemn cu sezut si spatar din perne. Bineinteles ca lazile sunt bune pentru ascuns sau pastrat tot felul de lucruri. In cealalta parte a micului balcon se afla “zona verde”.

moscova balcon1moscova balcon2Baia a fost gandita in jurul unui joc de scrable din faianta, care abate atentia de la dimensiunile ei reduse. De remarcat si aici, micile rafturi incastrate in perete. Dar si usile galbene care insoresc spatiul si bine dispun instantaneu.

moscova baieIn bucatarie s-a gasit loc chiar si pentru un bar.

moscova barmoscova bucatarieNuantele naturale si accentele proaspete se regasesc si in livingull separat de dormitor cu ajutorul unor draperii.

moscova ansambluIngenioasa amenajare, remarcabila optimizare a spatiului. Merita retinuta calitatea impecabila a finisajelor care intr-un apartament mic este parca si mai necesara decat intr-o locuinta mai mare. Pentru ca intr-un spatiu mic absolut orice detaliu conteaza. Asadar, daca vreti sa va apucati de treaba, gasiti-va mesteri buni si un designer cu imaginatie.

sursa: aici

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.