DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

Imaginatie si stil: O casuta de 15 metri a devenit refugiul ideal

vintorian25Victorian-Cottage2

 

O casuta de 15 metri decorata in stil victorian e greu de imaginat. Dar nu e fictiune, chiar exista si e opera unei blonde cu imaginatie. Casuta e situata intr-o periferie feerica a New York -ului si a fost pusa la punct cu putini bani.

victorian5victorian10victorian6

Este izolata doar in aparenta, pentru ca se afla la limita unui domeniu si inainte sa devina o casa din povesti a fost o cabana pentru vanatoare. Renovarea si reamenajarea au costat numai 3000 de dolari, dar rezultatul este fabulos. O cabana banala a devenit casa din povesti. “Orice casa, cat ar fi ea de mica si de banala poate sa devina un loc de poveste. Iar pentru a face asta nu este nevoie de investitii mari. Imaginatia si bunul gust sunt mai valoroase”. Pe acest principiu, Sandra Foster, sotie de proprietar de restaurant si mare iubitoare de frumos, a dat frau liber imaginatiei si a transformat vechea cabana de vanatoare a sotului ei, in aceasta casuta romantica in stil victorian, loc de recreere si de joaca pentru catelusii ei. A folosit coloane de lemn, parchet din lemn si ferestre din sticla, tamplaria a fost facuta din mobilier vechi gasit la targurile de antichitati, iar obiectele decorative sunt vintage, cumparate din piete sau targuri. Casa din povesti este alba, cu flori in veranda. Interiorul este drapat cu perdele de dantela alba. Exista o mica biblioteca si un dulap pentru vesela, o zona de relaxare interioara si una de relaxare pe veranda mica. Dormitorul a fost amenajat la inaltime si are un pat cu baldachin alb. Toata casa este luminata de un  singur candelabru traditional. Casuta de 15 metri (cu tot cu veranda) este organizata si decorata in cel mai pur stil victorian ceea ce amplifica aerul romantic.Este un loc de relaxare, unde Sandra isi incarca bateriile pentru fiecare provocare din viata sa.

Si cum in fiecare poveste exista o lectie, poate lectia in acest caz este ca  niciodata sa nu minimalizezi potentialul pe care il poate avea un loc.

victorian12victorian 3victorian4victorian15

Sursa:www.nytimes.com

 

thevintagehome.net

victorian11

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.