DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

Alberobello, sfaturi de calatorie

Pana in Bari se ajunge usor cu avionul, iar Wizzair, Blue Air si chiar Alitalia si Tarom au adesea oferte convenabile.
Din Bari, hop in tren si veti parcurge distanta pana in Alberobello -56 de kilometri- in circa 1 ora si 30 minute. Si cum dupa o calatorie frumoasa cu trenul local, merita sa incercati preparatele culinare traditionale, cedati tentatiei numeroaselor restaurante de calitate. Unul dintre cele mai cunoscute se numeste “La Cantina” si este mai tot timpul plin de vizitatori italieni sau straini.

Optiunile de cazare sunt numeroase si pentru toate buzunarele. Dar, daca tot ati ajuns pana acolo, veti vrea, nu-i asa, sa traiti experienta locuitului intr-un trullo.

Va recomandam Fascino Antico, un bed and breakfast asezat intr-o gradina de maslini, dotat cu piscina pentru zilele calduroase si foarte aproape de centru. Preturile pornesc de la 50 de euro pentru o camera single si se opresc la 150 de euro, in varf de sezon, pentru o camera de familie, cu 4 paturi.

fascinoanticofascinoantico2fascinoantico3fascinoantico4Daca va place, gasiti toate detaliile pe site-ul pensiunii, www.fascinoantico.eu .

Pentru o vacanta romantica, ar merita sa incercati  Romantic Trulli, un complex format din 3 trullo cochete. Cu un buget mediu de 100-150 de euro pe noapte, in functie de perioada primiti cheile unei casute doar pentru dumneavoastra si cine va e drag.

 

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.