DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

Un garaj vechi, transformat intr-o frumoasa casa de oaspeti

O schimbare spectaculoasa a unui garaj in casa de oaspeti mi-a atras atentia zilele trecute. Dependinta salasluia de prin 1920 in curtea casei lui Beth Dana, arhitect si designer de interior. Nu-si mai indeplinea nici macar rolul initial de garaj, ci devenise mai mult o magazie de vechituri. Beth s-a gandit mult la acest proiect si intr-o zi s-a si apucat de treaba. A reconfigurat un pic spatiul, l-a dotat cu baie si bucatarie si a imaginat un mic dormitor la etaj. A reconditionat usile vechi si toata amenajarea interioara este una simpla si rustica. Cand usile fostului garaj sunt deschise, locul pare o terasa confortabila inconjurata de verdeata.

Nu doar musafirii se bucura de acest refugiu cochet si luminos, ci si toti membrii familiei. Reconditionarea s-a dovedit in acest caz o idee mult mai buna decat daramarea fostului garaj – invitatii au parte de intimitate si de un mediu foarte placut, iar proprietarii se bucura si ei de spatiu si liniste.

Mult alb si cateva accente de lemn natur, doua canapele confortabile, o chicineta si o baie stralucind de curatenie, un pat suspendat si o mica terasa – un proiect frumos si o idee buna pentru cei care au casa la tara si dependinte nefolosite prin curte – vreun grajd, vreun garaj sau vreo fosta sura.

garajul inainte de renovare
Garajul dupa renovare

sursa

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.