DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

Un cuib al dragostei de 500 de dolari

nesr2
http://www.adventure-journal.com
glass love2
http://www.adventure-journal.com

Lumina naturala nu este o calitate neobisnuita pentru o casa de vis. Dar ce zici de o casa construita complet din ferestre, astfel incat lumina sa nu poata sa fie obstructionata? Pentru o pereche de tineri artisti, un apus de soare frumos si o conversatie au dus la construirea unui refugiu la munte in Virginia de Vest, care iti taie rasuflarea.

Fotograful Nick Olson, 27 de ani, care lucreaza cu procedee de moda veche in arta fotografica si designerul Lilah Horwitz, 23 de ani, care s-au cunoscut la resedinta unui artist din Pennsylvania, raspunsul la aceasta intrebare s-a concretizat intr-un frumos cuib al iubirii. Inca de la inceputul relatiei lor, Olson a invitat-o pe Horwitz sa i se alature intr-o calatorie la proprietatea familiei sale in sudul Virginiei de Vest. Intr-o seara, cei doi au mers la o plimbare in padure, unde s-a nascut o viziune artistica. In timp ce soarele a inceput sa se “ascunda” in spatele unui deal, cuplul a remarcat cat de uimitoare era lumina  in acel moment. Ce s-ar intampla daca, ar putea exista un spatiu de locuit in care lumina s-ar schimbat in functie de ora din zi?

“Lumina este atat de diferita dimineata, la pranz si la asfintit. Ne-am dorit sa construim o casa intr-un fel, astfel incat schimbarea sa se intample in spatiul nostru de viata “, a spus Olson. “Este vorba despre a fi mai aproape de lumea in care traiesti.”

Asa ca au inchiriat o masina si au pornit prin tara sa caute ferestre deosebite pe care sa le foloseasca in construirea casei. Nu mica le-a fost uimirea sa gaseasca ferestre deosebite abandonate in hambare, de unde si-au putut alege pe gratis. Unele au fost achizitionate, dar nu multe, asa ca economia a fost semnificativa. Economie au facut si cand au decis sa-si construiasca singuri casuta, public le-au fost un cerb, un iepure si cateva pasari curioase. Rezultatul a fost uluitor chiar si pentru ei. Le place acest loc, unde lumina ii invaluie cu nuantele ei unice povestea de iubire, ba chiar o si consolideaza, caci aici isi gasesc linistea si energia de care au nevoie.

glass love3
http://www.adventure-journal.com
glass love
http://www.adventure-journal.com
glass love4
http://www.adventure-journal.com
nest house
http://www.adventure-journal.com
One Comment

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.