DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

O vila uluitoare pe malul Lacului Como

como1

Am gasit o vila atat de frumoasa incat aproape ca-ti sta inima cand o privesti. In primul rand pentru ca e situata intr-o zona splendida a Italiei, pe malul lacului Como. In al doilea rand pentru ca e monument istoric si are o poveste care incepe acum peste 300 de ani. O perioada a locuit aici, in vila Napoleon I, faimosul compozitor Bellini care a compus opera Norma, la umbra lamailor si portocalilor din minunata gradina. Intre noi fie vorba, si pamanteanul cel mai lipsit de talente ar deveni creativ intr-un asemenea ambient. Nu ca as intentiona sa-l denigrez pe Bellini, dar asa cred. 🙂

Sa va dau niste detalii despre opera asta de arta: are 8 dormitoare, camera de muzica, doua sufragerii, sala de sport, sala de spa, mai multe terase dintre care una cu piscina, fresce originale in toate incaperile, candelabre de Murano, seminee de marmura, mobilier de mahon, home theater, camere de joaca pentru copii, camera de biliard, 11 fantani arteziene, debarcader privat pe Lacul Como, sera si un minunat turn cu ceas din secolul XII.

Partea buna e ca vila se inchiriaza. Partea mai putin buna este ca pretul pe saptamana variaza intre 36 000 si 70 000 de euro. Dar ma tot gandesc cum ar fi daca as aduna 20 de persoane sau, poate, 25 pentru o extravaganta in aceasta viata.:)  Sa visam e gratis, din fericire, asa ca, deocamdata, va invit sa va bucurati virtual de acest loc paradisiac.

Foaierul vilei
Foaierul vilei
La plimbare prin gradina vilei, asezata deasupra lacului Como
La plimbare prin gradina vilei, asezata deasupra lacului Como
Terasa cu piscina
Terasa cu piscina
Sala de muzica
Sala de muzica
Unul dintre dormitoare
Unul dintre dormitoare
Una dintre bai
Una dintre bai

como8

sursa: aici

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.