DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

MARBELLA – Sala de sport din spuma marii

 

Spania, dimineata, malul marii……la ce te poti gandi? Te poti gandi sa mergi pe malul marii si sa faci sport. Adevarul este ca in viata mea nu am vazut o sala de sport mai pe gustul meu  ca aceea din Marbella. Avea toate ingredientele pe care nici macar cele mai exclusiviste cluburi din lume nu le au!

HPIM5772

Da, avea priveliste spre Mediterana, auzeai cum marea isi lovea tamplele carunte de nisip, simteai briza care aducea si mirosul de cafea proaspat macinata si pusa la fiert de la cafenelele de pe faleza. Avea si mireasma florilor de leandru………acolo nu trebuie sa etalezi nici un corp perfect lucrat, nici costum de sport de firma, nici abilitati de campion. Aparatele sunt usor de folosit si nu te simti ridicol daca dupa 10 sfortari te asezi pe o banca………..e o sala de sport care te ajuta sa scapi de orice complex, iar faptul ca nu esti in competitie cu nimeni e absolut fascinant.

HPIM5770

Apoi , dupa istovitoarea “joaca de dimineata”………ghici ce? Te duci la dusurile de pe plaja, amplasate dintr-o suta de metri in alta sau iti continui antrenamentul in mare. Apoi, te poti tranti linistit pe un sezlong pentru a-ti trage sufletul si cand soarele ajunge in jurul orei 10, poti pleca agale sa-ti iei micul dejun………….salata mediteraneana si suc de portocale,o cafea si un croissant! Ba nu, fara croissant, ca tocmai ai facut sport. Si fara inghetata desi gelateria din colt e “criminala”, am numarat vreo 60 de sortimente. Ei, na, ar merge o cupa. Esti, totusi, in vacanta!

HPIM5768HPIM6734HPIM6730HPIM6728HPIM6726

 

 

 

 

 

 

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.