DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

Lemn si caramida pentru un camin mereu la moda

Intre Craciun si Anul Nou, sunt acele cateva zile din an in care ne odihnim, ne facem bilantul si ne stabilim telurile pentru viitor. Zilele in care ne permitem sa ne rasfatam si sa visam printre perne si pleduri moi la o viata confortabila si frumoasa. Ma gandeam intr-una din aceste zile ca amenajarile interioare bazate pe materiale naturale sunt printre cele mai calde posibile. Si cred ca si printre cele mai iubite pe aici, pe la noi. Plus ca sunt si foarte versatile. Din lemn si caramida, putem contura nu doar un decor rustic, ci si unul modern sau unul elegant sau chiar unul cu accente industriale – hipermodern sau minimalist. Orice optiune am alege, caramida, lemnul, piatra naturala raman frumoase an dupa an, sunt trainice, rezistente si nu ies niciodata din moda.

Si mai au o calitate mare: dau oricarui interior un aer de vacanta. Si cat de bine e sa ne simtim in vacanta la noi acasa macar cateva ore pe zi. Am ales cateva exemple care, poate, va vor inspira in cazul in care aveti in plan schimbari de locuinta sau reamenajari in 2016. Din cand in cand e bine sa mai reimprospatam locul in care stam, sa-l mai invioram, sa-i dam o energie noua. Ne vom simti altfel.

Iar un colt de bucatarie imbracat in caramida aparenta sau un blat de lemn masiv langa o chiuveta nici macar nu ne costa o avere.

casa polonia 1casa polonia 2casa polonia 3casa polonia 4casa polonia 5casa polonia 7casa polonia 8casa polonia 9casa polonia 10casa polonia 11sursa foto: Weranda

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.