DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

Gradina miracolelor din mijlocul desertului

dubai

Gradina miracolelor, cea mai mare gradina de flori naturale din lume, se afla in mijlocul desertului. Incredibil, dar adevarat, o companie specializata in peisagistica a reusit sa deschida pentru public aceasta frumusete acum un an si jumatate in Dubai. Unde altundeva daca nu in locul care tine sa bata toate recordurile – cel mai luxos hotel, cea mai inalta cladire, cea mai dotata partie de ski care beneficiaza de zapada adevarata tot anul.

Dubai Miracle Garden se intinde pe 72 000 de metri patrati si contine peste 45 de milioane de flori aranjate in diverse forme – de iglu, piramide, inimi, arcade, masini si orice altceva ne-ar putea trece prin minte. Aranjamentele se schimba in fiecare sezon asa incat aceasta gradina spectaculoasa arata altfel in fiecare an. Peste doua milioane de turisti au trecut pana acum pe acolo.

Gradina miracolelor merita vazuta inclusiv noaptea cand este luminata ca un basm. Daca va bate gandul sa o vizitati, trebuie sa stiti ca e deschisa din octombrie pana la sfarsitul lui mai.

dubai 11dubai 10dubai 9dubai 8dubai 7dubai 9dubai 5dubai 6dubai 4dubai 3dubai 2

sursa: aici

[mc4wp_form]

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.