DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

De vazut: Fantana Magica din Barcelona

fontana_magic5
www.panoramio.com.

Primavara poate sa fie un moment perfect sa bei o cafea in Barcelona, mai ales daca e sambata sau duminica seara, iei o cafea “to go” din Rambla si fugi sa vezi spectacolul de lumini, culoare si muzica de la Fontana Magica.

Imaginea este feerica daca reusesti sa te desprinzi de baza fantanii si urci treptele spre Palatul National, te asezi confortabil, cu cafea cu tot, pe marginea terasei. Spectacolele includ muzica de film, clasica, si muzica moderna, cum ar fi coloana sonora din”The Godfather”, “Lord of the Rings”, “Gladiator” și “Barcelona”  a lui Freddie Mercury si Montserrat Caballé…..muzica inunda intreaga piata, in timp ce apa creaza coloane de lumina spre cer, capata forme si spune povesti…..exista aceasta iluzie ca muzica inunda, in timp ce apa pare sa defineasca forme!  Desi pare scurt, acest spectacol este gratis si poti sa ramai si la urmatorul, si la urmatorul si la ultimul……pentru a putea sa iti iei in suflet acea stare de feeric, incredibil, irepetabil.

fontana_magic2

www.nozio.com.
www.nozio.com.
www.nozio.com
www.nozio.com
www.panoramio.com.
www.panoramio.com.

fontana_magic4

Spectacolele de lumina si muzica sunt din octombrie in aprilie in zilele de vineri si sambata la fiecare jumatate de ora intre 19.00 – 21.00 , si din mai in septembrie, de joi pana duminica la fiecare jumatate de ora intre 21:00 – 23:30. Programul se poate schimba asa ca trebuie verificat inainte.

magicka_fontan7
www.panoramio.com.
font-magic
www.panoramio.com.
fontana-mag3088
www.panoramio.com.

Prima reprezentatie a Fantanii Magice a avut loc pe 19 mai 1929 si, dupa atatia ani, functioneaza, in cea mai mare parte, tot pe baza pieselor originale gandite de creatorul sau, Carles Buigas.

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.