DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

Citate despre calatorii, cu dragoste

travel

Citate despre calatorii,stranse cu dor de duca si cu o certitudine intiparita in minte: a cunoaste lumea in care traiesti e una dintre lectiile fundamentale ale vietii.
„De multe ori simt că merg în unele regiuni îndepărtate ale lumii pentru a-mi aminti cine sunt cu adevărat. Nu este nici un mister motivul pentru care ar trebui să fie așa. Smuls din împrejurimile tale obișnuite, din cercul tău de prieteni, din rutina de zi cu zi, lipsit de frigiderul plin cu alimente, de dulapul tău plin cu haine – cu toate acestea luate, ești forțat să intri în experiența directă. Această experiență directă în mod inevitabil te face conștient de cine este cel care are parte de această experiență. Asta nu e întotdeauna ceva confortabil, dar te revigorează mereu.” (Michael Crichton, “Travels”) .

Lecco, Italia
Lecco, Italia
Varenna, Italia
Varenna, Italia

Libertatea calatoriei deschide mintea catre niste posibilitati nelimitate, daca nu faci nimic neasteptat, nimic neasteptat nu ti se va intampla.

Fay Weldon

Deasupra norilor.
Deasupra norilor.

Adevărul e că fiecare relaţie este o călătorie. Şi nicio călătorie nu e sigură. Tot ce poţi face e să găseşti un tovarăş de drum cu care să vrei să faci călătoria.

Richard Paul Evans, “Floarea Soarelui”

GE DIGITAL CAMERA

Daca am fi fost facuti sa traim intr-un singur loc, am fi avut radacini in loc de picioare.

Rachel Wolchin

GE DIGITAL CAMERA

Puerto Banus, Spania
Puerto Banus, Spania

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.