DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

CAND IMAGINATIA BATE METRII PATRATI

j1

Proprietarul acestui apartament de 60 de metri patrati din Moscova este Julian, un tanar care, dupa 15 ani lucrati ca art director la o agentie de publicitate, s-a decis sa devina designer de interior. Primul sau proiect a fost chiar locuinta sa, care mai suportase diverse reparatii in trecut, dar avea nevoie de un aer proaspat.  Julian prefera un soi de minimalism colorat si plin de viata, dar este, in acelasi timp, convins ca tot ce e prea mult strica. Este, dupa cum se observa lesne, un fan al verdelui, culoarea de baza in amenajare, dar  si al stilului industrial.

O parte a mobilierului a fost facuta pe comanda, dupa schitele lui Julian, iar o alta parte provine de la Ikea numai ca a fost personalizata de proprietar prin revopsire si accesorizare. Patul din seria Hemnes, de exemplu, a fost mai intai dat cu ceara, apoi a fost vopsit, iar o parte din vopsea a fost eliminata cu o spatula speciala, creindu-se astfel un aspect de vechi.  Elegantele storuri romane au fost croite tot dupa ideile lui, unul dintre dulapurile de lemn a fost adus tocmai din China, pernele de podea gen otoman din living le-a facut chiar designerul, iar schitele si tablourile expuse peste tot sunt creatii ale unor artisti contemporani.

Si in bucatarie, si in dormitor, spatiile au fost marite vizual prin amplasarea unor oglinzi opuse ferestrelor. Foarte important, toata lucrarea de amenajare s-a realizat cu un buget destul de modest.

Las pozele sa va inspire!

j2j3j4j5j6j7j8j9j10j11j12j13j14

sursa foto: www.the-village.ru

 

 

 

 

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.