DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

Aranjamente florale simple si de efect

Admiram diverse aranjamente florale sofisticate prin reviste si pe internet si ne gandim mai mereu ca trebuie sa fii un artist ca sa le realizezi. Cum sezonul florilor a inceput si toti ne dorim sa ne bucuram cat mai mult de frumusetea lor in apartamentele si casele noastre, m-am gandit sa va dau cateva idei extrem de simple, dar de mare efect. Adunati-va toate sticlele, sticlutele, canile, cutiile de conserve, ulcioarele pentru ca pot deveni, intr-o clipita, suporturi deosebite pentru delicatele flori de primavara. Si va pot transforma in bine locuinta. Nici pe flori nu este neaparat necesar sa cheltuiti cine stie cat ca sa arate spectaculos. Veti vedea ca simplitatea are un sarm aparte daca e dozata ingenios.

Nu m-am gandit ca veselele panselute, printre primele flori care vestesc sezonul cald, arata atat de bine in casa, nu in ghiveci. Si nu numai ca arata bine, dar sunt si foarte rezistente. Va vor inveseli, fara probleme, cateva zile, daca le culegeti din gradina si le asezati pe un pervaz,  intr-un vas transparent  si scund.

panselute

Trandafirii de culori si inaltimi diferite, cate unul intr-o sticla, dar grupati in acelasi loc, arata cel putin la fel de bine precum un buchet imens si uniform.

trandafiriLalele, lalele, frumoasele noastre lalele… Iata-le alaturi de matisori, intr-o galeata albastra.

matisori

Si, iata-le si intr-o fosta cutie de fursecuri cu un aer vintage:

tulipsSau intr-un fost borcan de muraturi, legat artistic cu un fir de rafie. Cata delicatete inspira!

borcanSi, in sfarsit, liliacul, cea mai inmiresmata floare a primaverii. Ii scurtati coditele cat de mult se poate si apoi il asezati, intr-o aparenta dezordine, intr-un vas smaltuit de la bunica. Daca gasiti si cateva fire de lacramioare sa-i tina companie, cu atat mai bine, toata casa va fi parfumata splendid.

liliacNu-i asa ca-i simplu si de un efect incontestabil? Sunt convinsa insa ca ideile voastre pot fi chiar si mai bune decat cele pe care tocmai le-ati vizionat.

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.