DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

Afla ce spun despre tine florile preferate

Crinii

crinsursa foto: aici

Daca iti place aceasta floare, sunt sanse sa mari sa fii o persoana extrem de independenta. Crinul este una dintre putinele flori care se autopolenizeaza. Probabil ai o colectie de pantofi mortala si stii cum sa-ti porti singur/a de grija.

Trandafirii

foto:essentialscafe.com
foto:essentialscafe.com

Cei care prefera trandafirii au firi aventuroase si iubesc sa calatoreasca. Se simt atrasi de culturi diferite, de traditii autentice si diverse. Sunt persoane cu stil care atrag atentia in public.

Bujorii

bujori1Iti plac bujorii? Atunci, mai mult decat sigur, ai avut o nunta romantica precum in filme. Bujorul e o floare prin excelenta feminina, dar si plimbareata. Cum se importa din aproape toate colturile lumii, inseamna ca si cei care o plac se acomodeaza repede oriunde s-ar duce.

Magnolia

magnolii1

Superba magnolie infloreste o singura data pe an, iar florile sale sunt cele care vestesc cu adevarat primavara. Sunt primii copaci infloriti pe care-i vedem an de an. Esti, probabil, o persoana speciala, inzestrata cu multa gratie si care provine dintr-o familie puternica.

Liliacul

liliacAi o aplecare spre antichitati, iar garderoba ta este plina de haine romantice. Un vant rece nu te doboara si, asemenea liliacului, tinuta iti este mereu dreapta – cum altfel sa te prezinti in lume daca nu cu capul sus?

Hortensia

cabana5Dispozitia ta se schimba la fel de des ca nuantele hortensiei, iar anotimpul tau preferat este vara. Ai o anume delicatete si esti interesata cu precadere de cercul tau relational, de domeniul imobiliar si de protectia mediului. Hortensiilor le place sa se hidrateze direct din “cap”, din floare, nu din stamine, ceea ce ar putea insemna ca esti o persoana rationala.

Garoafele

garoafeGaroafele sunt printre cele mai vechi flori cunoscute. Dateaza din Grecia Antica, iar cei care le iubesc sunt inclinati spre studiul filosofiei si al limbilor straine. Columbia si Italia ar fi destinatii de vacanta potrivite pentru ei.

Orhideele

orhideeIti  plac orhideele? Atunci inseamna ca esti o persoana misterioasa si excentrica, atrasa de locuri indepartate si oameni iesiti din comun. Ai putea calatori in Noua Zeelanda sau Thailanda.

Lalelele

primavara4Mie imi plac mai toate florile de mai sus, si inca foarte mult, insa pentru lalele am o afinitate speciala. Asta ar insemna ca garderoba, experientele de viata si gusturile culinare sunt la fel de variate precum nuantele lalelelor. Dragostea pentru lalele dezvaluie o personalitate colorata si cameleonica pe care nu prea stii de unde s-o apuci – exact asa cum cei mai multi cred ca lalelele vin din Olanda, desi tara lor de provenienta este Turcia. Asa spune Meredith de la Belle Fleur din New York.

Meredith este specialista in limbajul florilor si in aranjamente florale asa ca ea a fost sursa de inspiratie pentru acest material.

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.