DIN LUMEA LARGACase si calatorii din lumea larga

5 idei pentru un apartament chic

 

 

jesslively1Jess Lively  este o americanca pasionata de amenajarile interioare. Inca de foarte tanara,  si-a facut un blog pe care scria despre fiecare modificare pe care o facea in mica ei garsoniera. Iar blogul a avut mare succes. Intre timp s-a maritat si una dintre provocari a fost sa gaseasca un echilibru intre stilul ei chic si epatant si stilul rustic, preferatul sotului sau. In pozele urmatoare veti vedea ce a iesit in noul apartament situat, culmea, la doar doua stradute distanta de fosta ei garsoniera. Mi-a placut ideea asezarii biroului in spatele canapelei pentru ca e accesibila si de efect, ar merge in oricare dintre sufrageriile romanesti  de la bloc.
Iata ce ne invata Jess:

Materialele pretioase precum marmura si matasea dau o nota foarte eleganta apartamentului.

Pe o bază neutră de culoare albă sau gri (foarte la modă) folositi accente aurii. Tapet, sfesnice, veioze, diverse obiecte decorative.  Jess si-a pictat singura niste tablouri aurii. Dau o stralucire aparte, fac ambientul sa para pretios.

Nu va temeti de culori! Jess a avut curaj sa utilizeze o nuanta  puternica de roz neon in combinatie cu peretii albi si gri, iar rezultatul e unul foarte proaspat.

Daca nu va permiteti marmura naturala, folositi un autocolant cu un model care imita marmura. Jess si-a personalizat astfel o masuta pentru cafea si nici n-ai zice ca nu e dintr-un material natural.

Utilizati obiecte cu farmec pentru depozitarea stilourilor, creioanelor, facturilor si a altor maruntisuri. De ce n-ar sta si ele in niste elegante cutii pentru bijuterii sau in niste pahare de cristal?

Sunt idei simple, dar de efect si sper sa va foloseasca. Iata rezultatul muncii lui Jess:jesslively10

 

jesslively3jesslively4jesslively5jesslively6jesslively7jesslively8jesslively9jesslively2jesslively11

jess_lively01

Home

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.